Har pimpat…

…upp mig själv idag med att fixa barret, fått akupunktur och en spraytan :) Bara klorna som skall fixas imorn så är man nästan tip top :)

PumaSwede_frisoren1

Och kolla i den söta kanin ungen jag såg ute på gatan. Den var 1 meter från mig och så kissade den innan den vart skraj och skutta iväg :)

PumaSwede_kanin

Håller oxå på och planerar min Sverige tripp. Klart att jag kommer besöka Malmö, Ullared och Göteborg i slutet av Juni så jag hoppas vi träffas då :) Skall även försöka få till en träff i Stockholm och vore även kul att åka upp till norra delarna i landet :)

Imorn finns jag på Streamate runt 22.00 :)

Puss Puman
Etiketter:

Körde så…

…det stänkte på camshowen idag ;)

PumaSwede_pinkbracam7 PumaSwede_pinkbracam6 PumaSwede_pinkbracam5 PumaSwede_pinkbracam4 PumaSwede_pinkbracam3 PumaSwede_pinkbracam2 PumaSwede_pinkbracam1 PumaSwede_blackbracam3 PumaSwede_blackbracam2 PumaSwede_blackbracam1

Sen träning ikväll så man gav träningsvärken från igår en omgång :)

PumaSwede_kb_lunges

Imorn skall jag fixa håret och sen en omgång akupunktur igen :)

PumaSwede_smokebreak

Go'natt från mig :)

Puman
Etiketter:

Uppe klockan 06.30…

…och vår start grupp började springa klockan 8.00. Denna stad är hyfsat liten så vi kunde knata till starten. Det var kul att springa och längs hela vägen som gick genom bostadsområden och gågator stod folk som bjöd på marshmallows, jelly shots, öl, chips mm. Folk stod och dansa magdans, fanns flera band och vissa hade ställt upp hela DJ bås i trädgården :) Jag klarade mitt mål att springa hela vägen även om det dock inte gick så fort. Min slut tid var 1h 4min. Skall fan träna lite spring så jag kan springa den på mindre än en timma :) Efter hade de proffs som sprang och Memorial Day firande inne på stadion. Amerikanarna kan det här med att vara patriotiska och det var en hel del krigsveteraner som hyllades. Det var skydivers som flög in till stadion, 2 M16 plan som flög över stadion och det sköts salut.

PumaSwede_BolderBoulder10 PumaSwede_BolderBoulder9 PumaSwede_BolderBoulder8 PumaSwede_BolderBoulder7 PumaSwede_BolderBoulder6 PumaSwede_BolderBoulder5 PumaSwede_BolderBoulder4 PumaSwede_BolderBoulder3 PumaSwede_BolderBoulder2 PumaSwede_BolderBoulder1

Dock helt kaputt efter och sov 1 timma och beställde hem pizza sen :)

PumaSwede_pizza

Träningsvärk i benen nu och ont i knäna men det går väl över :) Imorn skall det tränas igen och sen blir det camshow på Streamate :)

Puss Puman
Etiketter: