Superkul att…

…plåta med Bingo igår. Kul att att äntligen få klämma och känna på 'leksakerna' oxå :) Inte bara dildos utan även 'vibrators' och en kul leksak för par :) Har blurrat dem på bilderna, men snart får ni se dem :)

PumaSwede_bingoplat1 PumaSwede_bingoplat2 PumaSwede_bingoplat3 PumaSwede_bingoplat4 PumaSwede_bingoplat5 PumaSwede_bingoplat6 PumaSwede_bingoplat7 PumaSwede_bingoplat8 PumaSwede_bingoplat9 PumaSwede_bingoplat10 PumaSwede_bingoplat11 PumaSwede_bingoplat12

Igår kväll var vi ute på stan härja med min syrra och kusin. Kul var det och lite slitna var vi imorse :) Men en tur i skogen och frisk luft gjorde susen :)

PumaSwede_sthlm7 PumaSwede_sthlm8 PumaSwede_sthlm9 PumaSwede_sthlm10

Sen var vi och handla mat. Imorn blir det Finskt julbord med släkten :) Rulla ihop ett antal köttbullar oxå...

PumaSwede_sthlm11 PumaSwede_sthlm12 PumaSwede_sthlm13

Hoppas ni mår super :)

Puss Puman

Brrrrr….

…det är lite småkyligt här hemma :) Fast lite kul med snö i backen igår när man landa...

PumaSwede_sthlm_1 PumaSwede_sthlm_2 PumaSwede_sthlm_3

Jetlaggen kicka in imorse klockan 03.30 och har sen vart uppe hela dan utan en enda tupplur… Idag kom det en trevlig kille och tjej från Danmark och vi filma lite för ett ungdomsprogram därborta. Vi besökte även stallet där jag i stort sett spenderade alla dagar i veckan från att jag var 10 fram till att jag 18 år och hitta min första kille :)

PumaSwede_sthlm_6 PumaSwede_sthlm_5 PumaSwede_sthlm_4

Var sen och shoppa lite med syrran. Imorn skall vi plåta bilderna till förpackningarna till mina dildos. Bästa Bingo plåtar och syrran min sminkar så då blir det bra :) Sen blir det lite partaj på kvällen :)

Puss på er och håll er varma i kylan :)

Puman

Funderat på…

…att strippa och är mellan 18-40 år? Vi har nu större lokaler och har utökat verksamheten så är du sugen på att testa, klicka på samma flik som min blogg och fyll i en ansökan så blir du kontaktad :)

Själv tränade jag imorse… Ser ut som en apa i lianer ;)

PumaSwede_kipping1 PumaSwede_kipping2 PumaSwede_kipping3 PumaSwede_kipping4

Har sen sprungit runt stan hela dan. Käkade lunch med en tjej från gymmet. Fixade naglarna. Handla ett par julklappar. Skrivit julkort. Försöker packa nu och försöker få plats med allt i en resväska…

Imorn blir det träna så jag kan sova på planet :)

Puss Puman