En kul grej…

…som hände igår på flygplatsen trots alla missöden var 2 söta killar som väntat på mig på flygplatsen i Pittsburgh sen klockan 7 på morgonen för att få ett par autografer :) De hade printat ut ett par bilder var som jag signera och tog ett par bilder med dem trots att jag såg ut som hej-kom-och-hjälp mig efter bara 2 timmars sömn :)

Här är sista bilderna från klubben :)

PumaSwede_pittsburgh33 PumaSwede_pittsburgh32 PumaSwede_pittsburgh31 PumaSwede_pittsburgh30 PumaSwede_pittsburgh29 PumaSwede_pittsburgh28 PumaSwede_pittsburgh27 PumaSwede_pittsburgh26 PumaSwede_pittsburgh25 PumaSwede_pittsburgh24 PumaSwede_pittsburgh23 PumaSwede_pittsburgh22 PumaSwede_pittsburgh21 PumaSwede_pittsburgh20

Idag har jag hängt med Bobbi, Marq & Will hela dan. Bilder kommer imorn. Var en skitkul dag och så glad att Bobbi är tebaks :)

Sandy var trött idag så får vänta tills imorn med att träffa bebisen. Drog och träna ikväll och mitt fejs säger väl ungefär hur jag kände hahahaa….

PumaSwede_Javier

Carmen Valentina är här ikväll och imorn hittar ni oss på cam på pumaswede.com och Streamate :)

Puss Puman

En riktig…

…skitdag att flyga på idag. Orkar inte ens skriva om alla turer idag, men har precis kommit hem och är helt slut. Skulle landat klockan 13.00 idag och istället är klockan 01.00 nu. 12h senare! Men jag är glad att jag är hemma :) Hade skitkul på klubben igår och berättar mer imorn. Imorn skall vi filma för säsong 2 av Bobbi's TV show. Sen skall jag träffa Sandy och bebisen. Och hoppas hinna träna oxå för det har vart jäkla slött på den fronten :(

Puss Puman
Etiketter:

Sista kvällen…

…i Pittsburgh. Sitter i sängen och kollar på Hajen och skall straxt bli upphämtad till klubben :) Igår hade jag 2 shower och det var en bra kväll. Hann med ett par lapdancer oxå och vart så kåt att jag var tvungen att onanera innan jag somna :)

PumaSwede_pittsburgh15

Var ute på stan idag och kolla lite. Fick bli en onepiece med tights under och dunjackan på detta så jag klara kylan!

PumaSwede_pittsburgh16

Imorn tebaks till LA. Förhoppningsvis träffa Sandy och bebisen :) Middag med ett stort gäng imorn med vår webmaster och sen kommer Carmen Valentina och bor hos oss i ett par dar :)

PumaSwede_pittsburgh18 PumaSwede_pittsburgh19

Puss Puman