Skulle egentligen…

…kollat in ett CrossFit gym idag och tränat, men jag sov som en stock och sex när man vaknat är nästan som crossfit om man kör tillräckligt hårt :)

Drog ut och hika istället...

PumaSwede_CO_hike7 PumaSwede_CO_hike6 PumaSwede_CO_hike5 PumaSwede_CO_hike3 PumaSwede_CO_hike2 PumaSwede_CO_hike1

Sen drog jag av en camshow...

PumaSwede_cam_blue1 PumaSwede_cam_blue2 PumaSwede_cam_blue3 PumaSwede_cam_blue4 PumaSwede_cam_blue5 PumaSwede_cam_blue6

Och ikväll var vi och kolla in fighten på strippklubben där Sophie Dee dansa. Tråkig fight, roligare med stripporna. Allra bäst var en dvärg strippa som är den minsta människan jag nånsin sett! Men vilka jäkla moves hon hade på scenen! Grym brud! Bilder kommer imorn :)

Puss Puman

Framme i Colorado…

…äntligen! Körde i ca 11 timmar igår och 6 timmar idag med några stopp på vägen. Jäklar vilken natur det är i Utah och i Colorado. Hann vara super varmt och sol tills vi 2 timmar senare när vi var uppe i bergen och det hagla. Hann ta ett par nakenbilder på vägen och Andrew tyckte det var bra att knäppa en bild när jag tog pisspaus :)

Bor i en charmig lägenhet i 2 våningsplan mitt i stan. Vart och ätit och handlat mat. Packa upp lär jag göra om 2 veckor för jag hatar det… Orkade inte dra och kolla på Sophie och Gianna ikväll så det får bli imorn kväll efter Mayweather och Pacquiao fighten :)

Några bilder från trippen :)

PumaSwede_coloradomove10 PumaSwede_coloradomove9 PumaSwede_coloradomove8 PumaSwede_coloradomove7 PumaSwede_coloradomove6 PumaSwede_coloradomove5 PumaSwede_coloradomove4 PumaSwede_coloradomove3 PumaSwede_coloradomove2 PumaSwede_coloradomove1 wpid-20150430_194507.jpg wpid-img-20150430-wa0006.jpg wpid-img-20150430-wa0009.jpg

Go'natt!

Puman


Etiketter:

Färdigpackat!

Har ränt runt non stop från klockan 7 imorse, men nu är allt packat och klart. Hann ha frukost med Nick som jag fotar mycket med. Sen vidare till Downtown där de gjort 'prints' av mina tavlor som jag signerade. De håller allt i lager där åt mig också vilket är toppen då jag kommer resa runt.

PumaSwede_signingpics1 PumaSwede_signingpics2

Hem igen och hyrde sen en gubbe med större bil som körde över själva tavlorna till en kompis som skall förvara dem. Hem och rensa det sista och nu har vi precis vart ute och käkat middag med ett par kompisar :)

Igår plåta jag med Bobbi och det är alltid kul när man får 'jobba' med sin kompis :) Sandy sminkade mig skitsnyggt oxå. Hon kunde gott få fixa i ordning mig varje morgon :)

PumaSwede_Bobbishoot1 PumaSwede_Bobbishoot2 PumaSwede_Bobbishoot3 PumaSwede_Bobbishoot4 PumaSwede_Bobbishoot5 PumaSwede_Bobbishoot6 PumaSwede_Bobbishoot7 PumaSwede_Bobbishoot8 PumaSwede_Bobbishoot9

Har jag nå finska läsare här som diggar min Suomi outfit?

Imorn bilar vi via Las Vegas till Utah där vi får hitta nånstans att övernatta. Sen fortsätter vi mot Colorado på Fredagen. Jag älskar roadtrips så det skall bli skitkul att bila.

Puss Puman
Etiketter: