Hemsidan är under konstruktion.
Puma Swede

Puma Swede

2 pass att...

21Okt Postad för ungefär 1 dag sedan

...starta veckan med :)


Club Prive - Puma Swede - 2 pass att...Club Prive - Puma Swede - 2 pass att...Club Prive - Puma Swede - 2 pass att...


Var sen och kollade på kameror. Behöver snart en ny. Var och handla mat och sen tröjjor för mitt nya konst projekt :) Käkat krabba till middag och that's it. Så blir det ibland :)


Club Prive - Puma Swede - 2 pass att...


Puss Puman


 

Fucktastic Sunday :)

20Okt Postad för ungefär 2 dagar sedan

Helger är som gjorda för sex :) Förhoppningsvis inga måsten, jobb eller annat som måste fixas så lika bra att knulla :) Tycker i alla fall jag. Vi hann med att både ha sex och en avsugning innan vi drog till Downtown. Sorry, glömde helt att ta bilder :( 


Vi knata omkring i Art District och satt och jobbade på ett kafe. Har svårt att koncentrera mig på mail och annat jobb på datan hemma, så det går bättre om jag sitter nån annanstans... 


Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :)


 


La även upp detta på Abibids.com oxå när jag ändå var i farten...


 


 


Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :) Club Prive - Puma Swede - Fucktastic Sunday :)


Funtar på om jag orkar måla lite nu. Skall vara med i ett svenskt TV program i veckan och funderar på att kanske erbjuda lite av min konstnärliga ådra :) Får tyvärr inte berätta något om programmet, men jag hoppas och tror att det kommer bli kul. Kommer resa på onsdagen och tebaks hem på Söndagen :) 


Hoppas ni haft en fucktastic helg :)


Puss Puman


 


 

Annons
Jobb

Såg en grym...

19Okt Postad för ungefär 3 dagar sedan

...rulle på bio igår - Gone Girl med Ben Affleck. Jäkligt bra!


Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...


Imorse tränades det som vanligt och lite posering efter :)


Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...


Eftersom jag tyckte att jag säkert brännt tillräckligt under passet så passade jag på att trycka i mig en glutenfri våffla till lunch :) 


Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...


Ikväll blir det Birdman på bio... 


Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...


Bokade även min resa till Holland i November igår. Drar med Will från gymmet och vi skall härja med Bobbi & Marq. Fan va kul det skall bli!


Club Prive - Puma Swede - Såg en grym...


Ha en toppen helg :)


Puman 

Den senaste...
17Okt Postad för ungefär 5 dagar sedan

...tiden har jag drömt väldigt intensiva drömmar så när jag vaknar är jag helt slut. Kommer nästan alltid ihåg några snuttar från drömmarna och återberättar dem för Andrew. Tror han kanske tror att jag börjar bli smått galen hahahaa...


Målade på morgonen och drog sen på lunch med Alia. Hon gör dessa supersnygga armband i massa olika färger och designer. Valde detta åt mig själv och kommer även köpa några till :) Ni hittar dem på www.kingsandmelrose.com och ange koden 'puma' så får ni 10% rabatt :) 


Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...


Vart så jäkla godis sugen efter så jag drog till Sockerbit och handla smågodis. (Sitter med magknip nu eftersom jag snart tömt påsen).


Club Prive - Puma Swede - Den senaste...


Drog sen upp till Sandy och hälsade på. Kan nu meddela att hon är gravid :) Superglad för hennes skull :) Har redan talat om för henne att jag inte kommer byta blöjjor dock ;) 


Har även lagt upp detta på Abibids.com om nån vill ha lite Puma underkläder :) 


Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...Club Prive - Puma Swede - Den senaste...


Och så har jag en fråga :) Skulle ni vara intresserade av en 'Puma träff' när jag är hemma i jul? Vi skulle kunna köra lite frågor och svar eller bara mingla :) Kan ta med mig lite böcker och DVD's så har ni samtidigt fixat julklappshandeln hahahaa :) Vad tycker ni? Intresserade? 


Skall gå och sova för Katie har övertalat mig att komma till gymmet klockan 7 imorn bitti. Bläääää...


Puss Puman


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Annons
Jobb
Satt och svarade….
16Okt Postad för ungefär 6 dagar sedan

...på några kommentarer idag. Får ofta frågor på om eller när jag skall börja filma med killar igen. Brukar sara något i liknande med att eftersom de förra året var 5 HIV fall och i nyligen i år rapporterades ett falskt positivt resutat så känns det väldigt olustigt att gå tillbaka och filma. Får du t ex klamydia eller gonnore så botas det med en piller kur och så är du tillbaka. Men får du HIV finns det inga piller.... Efter att jag svarat på just denna fråga idag, går jag in på Twitter och ser att det har utlysts ett 'Morotarium' igen för att någons test visat positivt för HIV. Nu sägs det att detta fall inte är i LA, men folk flyger och jobbar på andra ställen och sen tillbaka till LA. Förhoppningsvis är detta ett falsk positivt oxå, men vi får väl se...


Ganska tryggt att sitta och köra camshows i vart fall...


Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….


Tränade ikväll, men orkade bara med ett pass...


Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….


Gårdagens middag var super och käkade så jag fick knäppa upp knappen på jeansen i bilen på vägen hem hahahaa... 


Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….Club Prive - Puma Swede - Satt och svarade….


Nu skall jag fixa en latte åt mig själv och glo på TV :) Jag kan svepa en kaffe och en Red Bull och somna 5 minuter efter :)  


Puss Puman