Jag firar…

...Independence Day :) Återkommer imorn :)

imagePuss Puman

#flashback friday :)

Skönt att man alltid vart en sån sexbomb LOL ;)

PumaSwede_tbt29 PumaSwede_tbt28 PumaSwede_tbt27 PumaSwede_tbt26 PumaSwede_tbt25 PumaSwede_tbt24 PumaSwede_tbt23 PumaSwede_tbt22 PumaSwede_tbt21 PumaSwede_tbt20

Alltså har en stor kartong fylld med gamla bilder och det är så jäkla kul att gå igenom dem. Kommer säker fler!

Puss Puman
Etiketter:

Idag vart jag…

…sprutad i ansiktet av Charles på Victoria Kliniken ;) Inte kanske sprut av den kladdiga sorten utan det vart lite botox och fillers :) Han är bäst på detta och jag rekommenderar honom för all slags kirurgi och skönhetsbehandlingar. Frågade så klart om att få större tuttar oxå, men fick bara en blick som jag tog som ett nej hahahaaa… Han har humor och är super proffsig :) Han korrigerade även mina läppar som saknade en amourbåge eftersom de tidigare blivit fyllda som korvar utav någon annan. Bonus - bra utsikt från kontoret :)

PumaSwede_stockholm14 PumaSwede_stockholm15 PumaSwede_stockholm16 PumaSwede_stockholm17 PumaSwede_stockholm18

Sen drog jag till en kompis och vi drog til stranden och sola och bada. Fan vilket väder det var idag! Min kompis har även höns och en tupp som jag så klart skulle klappa :) Ikväll grillade vi även och satt ute tills myggen attackerade oss!

PumaSwede_stockholm19 PumaSwede_stockholm20 PumaSwede_stockholm21 PumaSwede_stockholm22 PumaSwede_stockholm23

Igår var vi ett gäng på Medis och käka och drack Rose. Alltid lika kul att träffa alla gamla kompisar och skratta åt gamla minnen…Dock inte lika lätt att få till med en bild :)

PumaSwede_stockholm11 PumaSwede_stockholm12 PumaSwede_stockholm13

Imorn blir det nog stranden oxå :)

PumaSwede_stockholm9

Puss Puman