Plåtade massa…

…kul idag. Bilderna är till ett annat konst projekt jag pysslar med :) Jag har väldigt många ideer och vill göra allt samtidigt :)

PumaSwede_Nick_studio4 PumaSwede_Nick_studio3 PumaSwede_Nick_studio2 PumaSwede_Nick_studio1

Och fick även bilderna från förra veckan när vi var ute i öknen. Här är ett par. Har inte hunnit kolla igenom alla än...

PumaSwede_railroadshoot2 PumaSwede_railroadshoot3 PumaSwede_railroadshoot1PumaSwede_railroadshoot5 PumaSwede_railroadshoot6

Kom hem och satte mig i badet. Vart Vietnamesisk till middag för jag orkade inte laga nåt. Imorn skall jag plåta med killen som ramla av medicin bollen sist vi skulle plåta… Tror det kommer bli coola bilder :)

PumaSwede_badabadkar

Puss & go'natt från mig :) /Puman
Etiketter:

Har ni sett…

…denna video på Aftonbladet.se?

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/boom/members-club/article64654.ab

Visar hur en kille lägger sig i en snön 'avtuppad' för att se om folk stannar upp och kollar läget med han. Vart helt chockad av att folk bara går förbi! Till och med plogbilen nästan plogar över honom! Om man nu inte vågar gå fram kan man väl åtminstone ringa polisen. Jag har gjort det här i USA. Hittade en man liggandes i på backen och ringde polisen och de kom. Har även ringt efter ambulans när det skett en olycka. Har läst en del om att det finns ett 'beteende mönster' eller vad det kallas hos oss människor där man antar/tänker att nån annan säkert ringer eller gör något. Jag hoppas att om jag nån gång råkar ut för något att folk omkring mig faktiskt skulle reagera…

En annan sak hände idag oxå. Jag gick in på ett cafe och handla kaffe. Såg ett bord med 3 tjejjer och en utav dem har världens finaste leende. Stora skrattgropar oxå. Tänkt att jag borde säga det till henne, men tänkte sen att det satt 2 andra brudar med henne och att de säkert skulle tro att jag var nån konstig en. Men bestämde mig på vägen ut att stanna vid deras bord och sa till tjejjen att hon hade skitfin leende. Hon sa tack och verkade glad. Jag blir skitglad av komplimanger själv så varför skulle inte andra bli det? Så där, det var alla Pumans visdomar ikväll ;)

Tränade 2 pass på gymmet idag och käka lunch med Sandy. Annars inte så mycket nytt. Imorn skall jag plåta :)

PumaSwede_running16 PumaSwede_running15 PumaSwede_weights

Go'natt från mig :)

Puman

Blir ni killar…

…kåtare eller har mer stånd av att träna? Vissa killar säger att ju mer de tränar desto mer sex vill de ha. Frågade även Andrew och han sa att han blir det och att det är på grund av att testosteronet ökar och blodflödet eller nåt i den stilen. Jag tror inte träning påverkar min sexdrift. Påverkar det er sexlust tjejjer? Jag tror däremot att ju mer sex jag har desto mer vill jag ha. Samma sak med att onanera. Iställer för en ond cirkel så blir det som en kåt cirkel :)

Efter tränandet idag så vart det MFC :) Mycket svensk snopp där inne idag så jag körde så magic wand'en lukade bränt tillsist ;)

PumaSwede_ropesPumaSwede_mfc_cam10 PumaSwede_mfc_cam15 PumaSwede_mfc_cam14 PumaSwede_mfc_cam13 PumaSwede_mfc_cam12

Glöm inte matcha dildon med glasögonen ;)

PumaSwede_mfc_cam11

Andrew kom hem och såg till att jag inte behöver lida av protein brist, men han spillde fan hälften! Ja ja, det skall ju vara bra för huden oxå :)

PumaSwede_mfc_cam16

Puss Puman