Precis tryckt…

...i mig en påse svenskt lösgodis! Fan va gott :)


imagePuss Puman

Vi hade skitkul…

…ute igår! Tror jag skötte mig någorlunda ;) NOT!

PumaSwede_partySandyCindy4 PumaSwede_partySandyCindy3 PumaSwede_partySandyCindy2 PumaSwede_partySandyCindy1PumaSwede_partySandyCindy6PumaSwede_partySandyCindy5

Var inte helt pigg i morse men efter ett par ägg och bacon så kunde jag nästan ignorera bakfyllan :) Har packat och rensat grejjer hela dan idag. Lämnade huset för en lunch och sen har jag inte gjort annat än packat. Jo, tog en tupplur mitt i oxå :) Får nog fortsätta i helgen om via skall bli klara. Kommer nog finnas på Streamate imorn runt 23.00 svensk tid för de som kör hemmakväll :)

Puss Puman
Etiketter:

Bestämde mig…

…tillslut imorse att jag skulle dra till gymmet även fast det var jäkligt skönt att ligga i sängen. Men ligga och dra sig bygger ingen röv tyvärr :(

PumaSwede_runningwWill2 PumaSwede_runningwWill1 PumaSwede_walballs13

Har sen mest suttit vid datan och jobbat. Svarat på mail och gjort adress ändringar. Planerat min lilla 'tour' i Sverige oxå och lutar mot att det blir i slutet av Juni :)

Nu skall jag fixa ordning fejset och dra på mig nåt annat än mina utsvängda mjukis braller i velour och dra ut och festa med Sandy & Cindy :) Fan inte vart ute på evigheter med Sandy så det skall bli jävligt kul! Jag skulle kunna skriva en hel bok om galna saker som vi gjort och saker som hänt när vi vart ute :)

ps-6848-134-lg ps-6848-128-lg ps-6848-79-lg ps-6848-96-lg ps-6848-23-lg ps-6848-14-lg

Puss Puman
Etiketter: