Hemsidan är under konstruktion.
Lexi

Lexi

Porrstjärnor på Club Privé

5Jan Postad för ungefär 4 år sedan


Kända porrstjärnor jobbar på Club Privé hela veckanSkulle inte du som kille vilja träffa dessa tjejer?


Vi har öppet under jul

16Dec Postad för ungefär 4 år sedan


Vi har öppet på Club Prive under Julafton och Juldagen precis som vanligt!
Jag och mina dominanta tjejer är på klubben enda fram till Nyår!


Club Prive - Lexi - Vi har öppet under jul

Vi ses på Club Privé God Jul!

Annons
Jobb

EN HEL VECKA MED LEXI PÅ CLUB PRIVE!!!

13Nov Postad för ungefär 4 år sedan

Hej alla mina slavar


Jag kommer jobba en hel vecka på Club Prive på Birger Jarlsgatan 115 i Stockholm mellan 21.00 och 07.00


Jag kommer ha  lackkläder och piskor.


KOM OCH SE MIG LIVE!!!!

Mistress
11Nov Postad för ungefär 4 år sedan

Här kommer bilder av en Domina som är riktigt riktigt naughty idag!
Jag vill inget hellre än se 3 uppradade slavar framför mig som alla står på knä nedanför mig i soffan och gör precis som jag säger till dom!
En vid varje stilettklack och en mellan mina ben som slickar snällt och duktigt.
Mmmmjau!!!


Love - Lexi


Club Prive - Lexi - Mistress


Club Prive - Lexi - Mistress


Club Prive - Lexi - Mistress


Jävlar vilken byst jag fick av min nya Bh. Love it! ;)


Club Prive - Lexi - Mistress


Kom och lägg dig, om du nu vågar! ;)

Annons
Jobb
Favorit fantasin
10Nov Postad för ungefär 4 år sedan

Kul att det var så många av er som skickade in era fantasier till mig!
Jag vart lite väl tänd där en stund av alla läsares porriga snuskiga kinky fantasier och upplevelser ;)
Så TACK allihopa, Ni gjorde min kväll och jag valde ut en av mina favoriter som jag tänkte publicera här,
TACK underbara T för din historia,...
Hoppas ni alla får en grym kväll
Love - Lexi


Club Prive - Lexi - Favorit fantasin


"Jag befinner mig sittandes i en stol, bar överkropp, ögonbindel och fastkedjad utan att kunna ta mig loss, kidnappad. Efter en tid hör jag klackar mot hård golv och jag försöker vrida huvudet för att lokalisera varifrån ljudet kommer.

Personen stannar bakom mig, stannar upp ett par sekunder och börjar sakta gå runt mig samtidigt som en lång nagel skrapar i min hud från ryggen fram på bröstet. En sexig kvinnoröst börjar tala till mig men orden är hårda och förnedrande.

En lätt örfil svider till på min högra kind och jag kan känna hur mitt ansikte rodnar, mest av skam. Jag försöker komma loss och börja böna och be.

Kvinnan skrattar och börjar gnida sig mot mig. Jag kan känna något glatt material mot min bara hud och värmen från hennes kropp. Hon sätter sig gränsle i mitt knä och gnider sig mot mitt skrev. Trots att jag är rädd och bara vill därifrån, till säkerhet, så har min kropp ett eget liv och jag känner hur min kuk börjar styvna. 

Jag känner hennes händer smeka sig in i mitt hår, så skönt att det ryser i mig. Plötsligt rycker hon till i mitt hår och pressar ned mitt ansikte i hennes uppenbart stora bröst som kväver mig. Jag får ingen luft och stretar emot, kedjorna gräver in sig i min hud och jag kan känna smärtan. Jag hör hur kvinnan stönar och njuter av det hon gör. Hon låter mig få luft en kort stund för att sedan pressa ned mitt ansikte igen och börjar jucka mot mitt skrev samtidigt.

 

Hon kliver av mig och går sakta runt mig och säger snuskiga saker till mig och förnedrar mig. Drar sina naglar över min bröstkorg, nyper till i mina bröstvårtor. Jag skriker till och i nästa ögonblick kan jag känna hennes andedräkt mot mitt bröst. Hennes blöta tunga slickar och cirkulerar min bröstvårta. Smärtan dämpas av behandlingen. Hon biter till lite lätt och smärtan är tillbaka.

 

Hon klämmer på min styva kuk, öppnar mina byxor och drar ned dem till fotknölarna. Drar naglarna över det styva skaftet och kulorna, runkar några gånger och drar tillbaka förhuden tills det spänner emot. Smärtan skjuter genom kroppen och jag stönar högt. Och nu är hennes varma, våta mun på min värkande, slaknande kuk. Men innan den hinner slakna helt har hennes underbara avsugning stoppat det och fått den hård igen. Hon sätter sig gränsle igen och jag kan känna att hon för ollonet mot sin mus.

Kvinnan sjunker sakta ned, värmen sprider sig över min kuk och den glider friktionsfritt in i hennes våta fitta. Hon börjar rida vilt efter sitt eget behag och stönar ljudligt och jag likaså ända tills hon blir tyst och stilla, pressar mitt ansikte mot sina bröst, med min kuk djupt inne i sig. Jag kan känna hennes kåta fitta börja klämma åt runt kuken snabbare och snabbare tills hon ger ut ett tjut och sitter och rycker på min kuk och kväver mig samtidigt.

Jag kan inte hålla mig och sprutar all min sperma innuti henne. När hennes orgasm dalar kliver hon av mig och jag kan höra klackarna försvinna från rummet..."